Åpen dag lørdag 1. oktober kl 10:00-15:00

Tromsø Flyklubb inviterer til Åpen Dag lørdag 1. oktober kl 10:00-15:00.

LN-RAC

Har du en pilotspire i magen og ønsker å vite litt mer om hva som må til for å skaffe deg eget flysertifikat? Da kan du komme innom på Åpen dag å snakke med skolesjef og instruktør som vil fortelle deg om veien til egne flyturer. Nytt av året er at det er kommet en ny sertifikattype (LAPL) som gjør det enklere og billigere å skaffe flysertifikat. Du kan selvfølgelig fly klubbens fly med dette sertifikatet.

IMG_7345 - Cropped-Reduced

Selv om du ikke ønsker å bli pilot er du velkommen innom for å se på flyene, snakke med flyinteresserte og bli kjent med Tromsø Flyklubb. Med litt flaks får vi også besøk av andre aktører på Tromsø Lufthavn.

Blir du sulten mens du besøker oss kan du kjøpe pølser, brus, kaffe og vafler.

Adkomsten til Tromsø Flyklubb er via porten som ligger ved rundkjøringa på vestsiden av K1/Jekta. Her vil du bli møtt av klubbens medlemmer som vil slippe deg inn. Barn må være i følge med voksne.

Det finnes en parkeringsplass ved porten, men denne har begrenset antall plasser. Vi ber besøkende være forsiktige med å krysse veien ved rundkjøringa, ettersom det er stor trafikk der på lørdager og ingen gangfelt.

Vel møtt!