Temakveld om vær og værvarsling torsdag 13. oktober kl 19:00 på brakka

Meteorologisk institutt har etterutdanningskurs for flymeteorologer og i denne anledningen inviterer Sevim til temakveld om vær og værvarsling torsdag 13. oktober kl 19:00 på brakka.IGA

Hun kommer til å gå gjennom noen tilgjengelige produkter som for eksempel IGA og significant weather chart og kommer til å henvise til noe internett kilder.

Like viktig er det også for Meteorologisk institutt få tilbakemeldinger på hvordan værvarsler brukes av oss SIGNIFICANT WEATHER CHARTsmåflypiloter og hvordan vi oppfatter dem.

Vel møtt!

Åpen dag lørdag 1. oktober kl 10:00-15:00

Tromsø Flyklubb inviterer til Åpen Dag lørdag 1. oktober kl 10:00-15:00.

LN-RAC

Har du en pilotspire i magen og ønsker å vite litt mer om hva som må til for å skaffe deg eget flysertifikat? Da kan du komme innom på Åpen dag å snakke med skolesjef og instruktør som vil fortelle deg om veien til egne flyturer. Nytt av året er at det er kommet en ny sertifikattype (LAPL) som gjør det enklere og billigere å skaffe flysertifikat. Du kan selvfølgelig fly klubbens fly med dette sertifikatet.

IMG_7345 - Cropped-Reduced

Selv om du ikke ønsker å bli pilot er du velkommen innom for å se på flyene, snakke med flyinteresserte og bli kjent med Tromsø Flyklubb. Med litt flaks får vi også besøk av andre aktører på Tromsø Lufthavn.

Blir du sulten mens du besøker oss kan du kjøpe pølser, brus, kaffe og vafler.

Adkomsten til Tromsø Flyklubb er via porten som ligger ved rundkjøringa på vestsiden av K1/Jekta. Her vil du bli møtt av klubbens medlemmer som vil slippe deg inn. Barn må være i følge med voksne.

Det finnes en parkeringsplass ved porten, men denne har begrenset antall plasser. Vi ber besøkende være forsiktige med å krysse veien ved rundkjøringa, ettersom det er stor trafikk der på lørdager og ingen gangfelt.

Vel møtt!

Vi trenger hjelp til å arrangere åpen dag

Lørdag 1.oktober ønsker Tromsø flyklubb å arrangere åpen dag, og i den anledningen også markere at klubben fyller 70 år i år. For å få til dette håper vi at så mange som mulig av klubbens medlemmer kan stille opp og ta i et tak og bidra til at arrangementet blir bra.

Vi trenger folk til å stå i kiosken, ta i mot gjester i porten, drive ”small talk” med besøkende, ha et øye på flyene og ellers prøve så godt vi kan å rekruttere flere til å ta småflylappen.

Vi har delt dagen i to med første vakt fra kl 9.00- 13.00 og andre vakt fra kl 12.00- 16.00. Det vil også være bruke for et par stykker til å hjelpe til med rigging fredag ettermiddag/ kveld.

For å lette arbeidet for oss som skal lage vaktlister er det flott om du sier hvilken vakt som passer best for deg. Gi oss også beskjed hvis du ikke kan stille. De som allerede har registrert seg trenger ikke gjøre det igjen.

Registrer deg her

Klubbutviklingskvelden utsettes

Aktivitets gruppa har sammen med formannen bestemt at klubbutviklingskvelden må utsettes. Det ble for få som meldte seg på, og av de påmeldte er mange de samme som har stått for drifta de siste 10 årene. Satser derfor på at styret på neste møte 5. april bestemmer hva som skal gjøres videre. Beklager til de som hadde satt av kvelden, og takker for interessen.