Ny dato til Årmøte, 29. juni 2020, kl 18


Årsmøte var opprinnelig planlagt for 20. mars 2020, men måtte utsettes pga Corona-situasjonen. Nå har forholdene roet seg, slik at styret vurderer det som mulig å gjennomføre Årsmøte med fysisk oppmøte i henhold til Corona-reglene.

Ny dato for Årsmøte er 29. juni 2020, kl. 18
Sted: Ved Klubblokalene. Være forberedt på at møte kan finne sted utendørs.

Det har ikke blitt sendt inn nye saker til styret etter forrige innkalling. Det åpnes ikke for nye innspill til saker. Sakspapirene ettersendes i henhold til vedtektene, senest 1 uke før møte. Kun medlemmer som var innmeldt i klubben per 01.02.2020 er stemmeberettiget ved dette Årmsøte.

Tradisjonen tro, skal det bli sosialt sammenkomst etter Årsmøte for alle. I år selvfølgelig med god avstand mellom oss. I etterkant av møte fyres det opp grillen ved Brakka. Alle oppfordres til å ta med egen mat og drikke.

Vel møtt!

Styret
Tromsø flyklubb

(Ingen VFR) Flygning i Korona-tiden

Luftfartstilsynet har innført innskrenkninger i luftfarten som berører også skoleflyging og oss privatflygere. Informasjon fra tilsynet om Korona er tilgjengelige her: https://luftfartstilsynet.no/om-oss/covid-19-aktueltliste/

NLF har laget en guide til koronakrisen på sine nettsider: http://nlf.no/forbund/nlfs-guide-til-koronakrisen

Styret i Tromsø Flyklubb anbefaler å følge med i situasjonen.

Per 13.03.2020 gjelder følgende for Tromsø flyklubb:
– Klubbens fly settes på bakken inntil videre. Medlemmer med egne fly oppfordres til å følge NLF’s pålegg og råd.
– Brakkekafé holder stengt og brakken benyttes ikke til sammenkomster.

Temakveld om boken “Praktisk flyging”, mandag 5. august 2019

Flyklubben inviterer til temakveld om boken “Praktisk flyging”. Forfatteren Espen Grønstad er i Tromsø og vil selge boken sin for våre medlemmer for halv pris (60kr). Han tilbyr seg også å gi en liten introduskjon i sin bok.

Når: Mandag, 5. august 2019, kl 18
Sted: Brakka

Vel møtt!

Ute og flyr i sommer

Flysesongen tar seg opp og ingenting er bedre enn å være i lufta. Om du har lyst til å delta på en langtur, eller heller vil henge med andere flyinteressert: Her er et par arrangement i sommer som kan være gøy å delta i

12.-16. juli skal en gruppe fra klubben på langtur
12.-14. juli er det 6. Cessna Treffen i Jena-Schöngleina (EDBJ)
15.-18. august er Luftsportuka på Starmoen

Om du har lyst til å bli med sammen med andere fra klubben, anbefales det til å møte til brakke-kaffe (lørdager og søndager kl. 11-15) og prate med andre medlemmer!

God flyging!