TA FLYSERTIFIKAT – Åpen Dag lør 14.09 kl 11:00-17:00

Tromsø Flyklubb inviterer til Åpen Dag lørdag 14.09 kl 11:00-17:00. I år henvender vi oss spesielt til de som går omkring med en liten pilotspire i magen, og ønsker å vite litt mer om hva som må til for å skaffe seg PPL-A privatflygersertifikat.

Skolesjef og Instruktør vil være til stede for å svare på spørsmål, og det vil som vanlig bli anledning til å ta en nærmere titt på flyene våre. Med litt flaks, får vi også besøk av flygende og rullende materiell fra andre aktører på Tromsø Lufthavn.

Det vil som vanlig bli salg av pølser, brus, kaffe og vafler.

Inn- og utpassering til flyplassområdet skjer via porten som ligger ved rundkjøringa på vestsiden av K1/Jekta. Besøkende kan bare bevege seg innenfor de avgrensninger som vår portvakt beskriver, og vi vil kreve registrering av navn ved innpassering. Barn må være i følge med voksne. Ved stort oppmøte, vil vi kanskje måtte begrense det antall besøkende som samtidig kan være inne på området.

Det finnes en parkeringsplass ved porten, men denne har litt begrenset antall plasser. Vi ber besøkende være forsiktige med å krysse veien ved rundkjøringa, ettersom det er stor trafikk der på lørdager, og ingen gangfelt.

Morten Bjørkmann
Leder / Tromsø Flyklubb