Vårdugnad Tromsø flyklubb

Tusen takk til alle som stilte til vårdugnad i flyklubben. Dugnaden ble stødig koordinert av Hasse som fordelte arbeidsoppgaver til fremmøtte.

Uteområdet ble ryddet og klargjort for sesongen, fly ble vasket og det ble foretatt nødvendig vedlikehold i hangarer og av hangarporter.

Innimellom slagene ble det tid til kaffeslabberas, vaffelspising krydret med gode historier. Det er gledelig å se engasjerte medlemmer i alle aldre som ønsker å bidra til å ivareta klubben.

Vi ser frem til en ny flysesong hvor vi kan fortsette å skape flere hyggelige stunder fremover!

Besiktning av LN-YTK & LN-YEA

Jan-Bjørnar, med flere, har gjort en imponerende innsats med årlig service på YTK & YEA. Begge er nå godkjente og klare til bruk. YTK trengte noen forsterknings braketter som måtte bestilles fra Ukraina. Disse fikk vi 8. april og er nå montert og maskinen er testet og funnet i god stand.

Happy flying!

Klubbtur Alta

I går, lørdag 6. april, fløy flere fly fra både Tromsø og Bardufoss til Alta for en felles klubbtur. Været var upåklagelig og det samme var velkomsten i Alta. Her var det flere fra Alta flyklubb (Nordlysbyen Aeroklubb) som stilte opp med både kaffe og vafler.
Flere klubbturer kommer ila. våren og sommeren =)