Ute og flyr i sommer

Flysesongen tar seg opp og ingenting er bedre enn å være i lufta. Om du har lyst til å delta på en langtur, eller heller vil henge med andere flyinteressert: Her er et par arrangement i sommer som kan være gøy å delta i

12.-16. juli skal en gruppe fra klubben på langtur
12.-14. juli er det 6. Cessna Treffen i Jena-Schöngleina (EDBJ)
15.-18. august er Luftsportuka på Starmoen

Om du har lyst til å bli med sammen med andere fra klubben, anbefales det til å møte til brakke-kaffe (lørdager og søndager kl. 11-15) og prate med andre medlemmer!

God flyging!

Høstdugnad lørdag 05.10 kl 11:00-15:00

Flyene trenger litt rengjøring, hangaren trenger litt rydding og sjøl trenger vi litt avbrekk fra det vanlige helgemaset.

Vi kjører høstens dugnad simultant med den vanlige brakkevakta lørdag 05.10, og oppfordrer kaffegjestene til å stille i klær som tåler bittelitt arbeidsinnsats. Det blir rikelig med anledning til å drikke kaffe, spise vafler og om mulig prate enda mer svada enn vanlig.

Meld gjerne fra til frode62(krøllalfa)yahoo.no, sånn at vi har en viss ide om hvor mange som kommer.

Mvh Morten Bjørkmann

SONY DSC

TA FLYSERTIFIKAT – Åpen Dag lør 14.09 kl 11:00-17:00

Tromsø Flyklubb inviterer til Åpen Dag lørdag 14.09 kl 11:00-17:00. I år henvender vi oss spesielt til de som går omkring med en liten pilotspire i magen, og ønsker å vite litt mer om hva som må til for å skaffe seg PPL-A privatflygersertifikat.

Skolesjef og Instruktør vil være til stede for å svare på spørsmål, og det vil som vanlig bli anledning til å ta en nærmere titt på flyene våre. Med litt flaks, får vi også besøk av flygende og rullende materiell fra andre aktører på Tromsø Lufthavn.

Det vil som vanlig bli salg av pølser, brus, kaffe og vafler.

Inn- og utpassering til flyplassområdet skjer via porten som ligger ved rundkjøringa på vestsiden av K1/Jekta. Besøkende kan bare bevege seg innenfor de avgrensninger som vår portvakt beskriver, og vi vil kreve registrering av navn ved innpassering. Barn må være i følge med voksne. Ved stort oppmøte, vil vi kanskje måtte begrense det antall besøkende som samtidig kan være inne på området.

Det finnes en parkeringsplass ved porten, men denne har litt begrenset antall plasser. Vi ber besøkende være forsiktige med å krysse veien ved rundkjøringa, ettersom det er stor trafikk der på lørdager, og ingen gangfelt.

Morten Bjørkmann
Leder / Tromsø Flyklubb