Om klubben

Tromsø Flyklubb har ca. 80 medlemmer og utgjør en stor del av et aktivt luftsportsmiljø ved Tromsø lufthavn. Klubben eier en Cessna 172SP (LN-VIA) og en Aeroprakt A-22 L (LN-YTK)

Våre medlemmer bruker flyet til korte og lange turer, innenlands og utenlands, alene og sammen med andre. De nære omgivelsene i Nord-Norge gir muligheter til flotte opplevelser i lufta året rundt (se bilder). Klubbens skoleavdeling tilbyr utdanning til privatflygersertifikat og har flere aktive elever. Flyene benyttes også av NAKs Flytjeneste til søk- og redningsoppdrag etter anmodning fra Hovedredningssentralen eller Politiet. Et godt fokus på sikkerhet og sikkerhetskultur er grunnleggende for all aktivitet i klubben.

Klubben har egne lokaler og hangar på østsiden av rullebanen (se kart). Hver lørdag og søndag er det muligheter for sosialt samvær med servering av kaffe og nystekte vafler på brakka.

Vi ønsker deg velkommen som medlem i Tromsø Flyklubb og håper å se deg på et av våre informasjonsmøter, eller ved at du melder deg inn direkte.

Tromsø Flyklubb er del av Norges Luftsportforbund og Norges Idrettsforbund.

For timepriser – se margen / menyen til høyre.

Konto: 4750.61.70458
Org. nr.: 983 836 186

Tromsø Flyklubb
Postboks 4515 Giæverbukta
9240 Tromsø

Facebook