Vi trenger hjelp til å arrangere åpen dag

Lørdag 1.oktober ønsker Tromsø flyklubb å arrangere åpen dag, og i den anledningen også markere at klubben fyller 70 år i år. For å få til dette håper vi at så mange som mulig av klubbens medlemmer kan stille opp og ta i et tak og bidra til at arrangementet blir bra.

Vi trenger folk til å stå i kiosken, ta i mot gjester i porten, drive ”small talk” med besøkende, ha et øye på flyene og ellers prøve så godt vi kan å rekruttere flere til å ta småflylappen.

Vi har delt dagen i to med første vakt fra kl 9.00- 13.00 og andre vakt fra kl 12.00- 16.00. Det vil også være bruke for et par stykker til å hjelpe til med rigging fredag ettermiddag/ kveld.

For å lette arbeidet for oss som skal lage vaktlister er det flott om du sier hvilken vakt som passer best for deg. Gi oss også beskjed hvis du ikke kan stille. De som allerede har registrert seg trenger ikke gjøre det igjen.

Registrer deg her

Dugnad med pizza lørdag 27.08 kl 11:00-16:00

Flyene trenger en vask, brakka trenger ny trapp…………..

flytrapp

hangaren trenger en ryddesjau……..

Hangar

Ta med arbeidsantrekk og godt humør, vi belønner god innsats med pizza. De som har billetter til Rakettnatt, må gjerne møtes i sentrum til pils og musikk etterpå.

Dette blir gøy!

Mvh

Hangarsjef Ed og Brakkesjef Morten

Høstdugnad lørdag 05.10 kl 11:00-15:00

Flyene trenger litt rengjøring, hangaren trenger litt rydding og sjøl trenger vi litt avbrekk fra det vanlige helgemaset.

Vi kjører høstens dugnad simultant med den vanlige brakkevakta lørdag 05.10, og oppfordrer kaffegjestene til å stille i klær som tåler bittelitt arbeidsinnsats. Det blir rikelig med anledning til å drikke kaffe, spise vafler og om mulig prate enda mer svada enn vanlig.

Meld gjerne fra til frode62(krøllalfa)yahoo.no, sånn at vi har en viss ide om hvor mange som kommer.

Mvh Morten Bjørkmann

SONY DSC

Ryddekveld mandag 25.06 kl 18:00 !

Mye mas hjemme? Bli heller med på noe artig! Si at du må bortover for å rydde litt i den hersens hangaren. Tom Roald kan sikkert ordne med en tilhenger på innsiden av gjerdet, sånn at dette skal se noenlunde troverdig ut fra Ringveien. Så bestiller vi pizza, eller noe annet godt.

Dette blir artig ! Mvh Morten Bjørkmann

Maling av brakka

Brakka blir lys og fin om dagen. Mange hjelper til og her ser dere Torfinn og Frode i full aktivitet. Kom innom du også og hjelp til, om du ikke allerede har gjort det. Det er bra for klubben og veldig sosialt.

20120324-064601.jpg