Temakveld om boken “Praktisk flyging”, mandag 5. august 2019

Flyklubben inviterer til temakveld om boken “Praktisk flyging”. Forfatteren Espen Grønstad er i Tromsø og vil selge boken sin for våre medlemmer for halv pris (60kr). Han tilbyr seg også å gi en liten introduskjon i sin bok.

Når: Mandag, 5. august 2019, kl 18
Sted: Brakka

Vel møtt!

Temakveld: Kåseri av Kjell Martinsen

Tirsdag 25. april klokken 1900 i klubbhuset vil Kjell Martinsen kåsere om en del av sin virksomhet i forsvaret. Martinsen har i sin tid i luftforsvaret hatt en meget variert tjeneste, og bl.a. vært helikopterpilot i Libanon UNIFIL/NORAIR, Sudan UNMIS og Afghanistan ISAF. I det hele tatt “vært med på det meste” og som oftest i egenskap av sjef og leder.
Underveis vil det være tilgang på kaffe og kaker.

Temakveld om vær og værvarsling torsdag 13. oktober kl 19:00 på brakka

Meteorologisk institutt har etterutdanningskurs for flymeteorologer og i denne anledningen inviterer Sevim til temakveld om vær og værvarsling torsdag 13. oktober kl 19:00 på brakka.IGA

Hun kommer til å gå gjennom noen tilgjengelige produkter som for eksempel IGA og significant weather chart og kommer til å henvise til noe internett kilder.

Like viktig er det også for Meteorologisk institutt få tilbakemeldinger på hvordan værvarsler brukes av oss SIGNIFICANT WEATHER CHARTsmåflypiloter og hvordan vi oppfatter dem.

Vel møtt!