Flytreff på Villmobakken 23.09.17

Ønsker mine flyvenner velkommen til et uformelt flytreff på Villmobakken den 23.09.17. Bål, kaffe, og sjitprat er agendaen. For dem som ikke er familiær med korte striper, er et kanskje lurt å trene litt short Field. Værforbehold!!!

Hilsen Audun

flytreff på Villmobakken 1

flytreff på Villmobakken 2

Klubbtur til Kautokeino og Alta

Siste helga i mai tok Tromsø Flyklubb initiativ til en klubbtur til Kautokeino og Alta.
Nypreppa bane

Fredagskveld møttes fem fly på ei nypreppa stripe i Kautokeino. To fra Tromsø (LN-ACA, LN-YEA), to fra Alta (LN-YRT, LN-YLH) og et fly fra Tana (LN-YIT).

bilde 2

Mange lokale flyentusiaster var møtt opp for å hilse på oss besøkende og å slå av en flyprat. Noen fly returnerte til hjemmebasen samme kveld, og noen overnattet og fortsatte praten i baren på hotellet.

bilde 3

Oskar på Ravnastua fikk også besøk av noen av disse flyene.

LN-FAW

Lørdag vartet Nordlysbyen Aeroklubb opp med nystekte vafler og kaffe i sine nye fine klubblokaler. Tromsø flyet LN FAW lot seg også friste og tok seg en dagstur til ENAT.

Fellestur/klubbtur 27-28 mai

KartOppdatering:
Status klubbtur til helgen. To fly er er påmeldt til klubbturen. FAW er fortsatt ledig, og det er et ledig sete i ACA. Det kommer fly fra Alta og Lakselv å møter oss i Kautokeino på fredag kveld.
Alta flyklubb har lovd vafler på lørdag. På hotellet i Kautokeino har dem fylt opp badestampen. Hiv dokker med!!
Audun M

Vi prøver å få til en fellestur til neste helg, 27-28 mai. Første legg blir Tromsø–Kautokeino, med overnatting  på Thon Hotellet (1300.-). På hotellet spiser, drikker og lyger vi litt.
Andre legg blir da Kautokeino-Alta, og kanskje en overflyging på Nedre Mollisjok for dem som vil det. Mikrogjengen kan kanskje lande der.
Prøver å få til en Kaffeavtale med Alta flyklubb på lørdag formiddag og lørdag ettermiddag flyr vi tilbake til Tromsø.
Setter avgangen til klokka 1800 på fredag 27/5. Alle er velkommen, med eller uten flysertifikatet.
Gi tilbakemelding til Audun på torvenes@hotmail.com eller på 95143527. Han kan ordne med overnatting .
Audun M