Vaktlista

HVA GÅR EGENTLIG DETTE UT PÅ?

Litt repetisjon om ordninga: For å gjøre renhold av klubbhus og fly litt artigere, innførte vi “Brakka Kafé”. Idéen er at klubbhuset skal være bemannet med minst én person lørdager og søndager kl 11:00-15:00. Vaktlaget blir enige seg imellom hvordan man organiserer helga, og ikke minst hvem som slipper inn elever som ennå mangler adgangskort. Vaktleder (VL) har det overordnede ansvaret. Protokollen i Vaktmappa har avkrysningsfelter, slik at man lett kan se hvor lenge det er siden feks klasserommet ble vasket. Kjøkken, WC og Oppholdsrom krever naturlig nok tettere intervaller enn feks kontorene.

“Brakka Kafé” er likevel først og fremst kjent for sine vafler. Vær OBS på at en ganske svær musefamilie bor i brakka sammen med oss, så det er viktig at alle beholdere og skap hvor det oppbevares matvarer og kjøkkenredskaper, blir forsvarlig forseglet. Likeså er det ganske glupt å tømme søppelsekker med matrester ute i Container mot slutten av dagen.

Vaktlista inneholder både telefonnumre og emailadresse til hver enkelt, og det er vanligvis ikke noe problem å avtale vaktbytte med andre. Originalen av lista vil alltid ligge i Vaktmappa på kjøkkenbenken. Der kan man stryke navn, og påføre navn på stedfortredere. Om man mot formodning ikke klarer å skaffe en stedfortreder, kan man evt avtale med Vaktleder (VL) andre måter å lette samvittigheten på. Dette kan feks være å stikke innom en tur midt i uka, og ta litt reingjøring på egen hånd. Husk å signere lista etter utført innsats, og å krysse av i Vaktprotokollen for hva som er blitt utført.

Jeg har dessverre ikke kapasitet til å være Vaktlistemegler, men tar gjerne bryet med å formulere utrolig frekke svar, hvis noen faller for fristelsen å spørre.

KAFÉDRIFT OG KIOSK

Vi holder Kioskvarer og Kafédrift regnskapsmessig adskilt, og det er derfor satt ut separate myntbøsser, hver av dem tydelig merket med hva de skal brukes til. Alle som har positiv flykonto i Tromsø Flyklubb, kan også betale for seg, ved å sette streker på sitt eget navneark i ringperm. Nye medlemmer som ikke finner navnet sitt i denne ringpermen, kan gi beskjed til meg.

Innkjøp av Brus og kioskvarer, skal bare utføres av Frode Pettersen og meg. Men de som har helgevakt, må gjerne kjøpe inn vaffelmix, brunost, syltetøy og ting til kafédrift hvis dette mangler. Skriv da helst utleggsskjema, og få beløpet godtgjort i form av flytimer. Ta ihvertfall ikke penger fra kioskbøssa til kafévarer, da mister vi kontrollen med økonomien.

Mvh
Morten Bjørkmann
GSM: +47 934 63 764