Informasjonsmøte om veien til flysertifikat

Har du lyst til å ta flysertifikat? .
Lørdag 18. februar 2017 kl 12:00 holder Tromsø Flyklubb informasjonsmøte om veien til flysertifikat.

Det hele skjer i Tromsø Flyklubbs lokaler på Tromsø Lufthavn. Inngangen er ved rundkjøringen ved Jekta.
Du får vite alt det du trenger om utdannelsen i Tromsø Flyklubb og hvilke muligheter dette gir deg i ettertid.

Under møtet informerer Tromsø Flyklubb om flyging generelt og forteller deg hvordan du tar flysertifikat hos oss og omfatter blant annet:
– Info om Tromsø Flyklubb
– Utdanning og priser, PPL-A eller LAPL
– Sikkerhet
– Prøvetur

Gjør gambling på nettet deg nervøs? Ikke sikker på om det er tryggt? Du er ikke alene om du gjør det. Du har faktisk rett til å være bekymret, siden gambling på nettet er ikke så trygg som det kunne være. Det er ikke styrt på en global basis, og det er mulig for nettsider å operere ut ifra regioner hvor de er ikke utsatt for betydningsfulle sjekk eller regulasjon.

Ikke mist motet. Det er BRA å vaere bekymret 666 Casino. Dette betyr at du vil antageligvis gjøre en bevisst anstrengelse for å forsikre din egen trygghet, noe som er faktisk ikke så vanskelig å gjøre. Det er folket som ikke tenker på tryggheten sin i det hele tatt som er i fare for å møte problemer.

Vi dekker emnet om gambling på nettet i detalj på denne siden, men vi forventer at du er her først og fremst fordi du ønsker å finne trygge steder å gamble på nettet. Så la oss begynne med anbefalingene våre. Følgende nettsider er alle 100% trygge å bruke. Vi betrakter dem faktisk til å være de aller tryggeste gambling nettsider for tiden.

For spørsmål, kontakt oss på: flyskolen@tromsoflyklubb.no
Meld gjerne din interesse her. Link til Facebook

Kart: Link til kart

LN-RAC