Nytt telefonnummer

Tromsø Flyklubb har fått nytt telefonnummer.

Det nye nummeret til telefonen på brakka er:  970 15 083

Temakveld om boken “Praktisk flyging”, mandag 5. august 2019

Flyklubben inviterer til temakveld om boken “Praktisk flyging”. Forfatteren Espen Grønstad er i Tromsø og vil selge boken sin for våre medlemmer for halv pris (60kr). Han tilbyr seg også å gi en liten introduskjon i sin bok.

Når: Mandag, 5. august 2019, kl 18
Sted: Brakka

Vel møtt!

Førstehjelpskurs, mandag 3. juni 2019

Tom Brien fra Norges Luftsportsforbund kommer til Tromsø for å holde førstehjelpskurs for medlemmene i Tromsø Flyklubb og Tromsø Mikroflyklubb.

Tid: Mandag 3. juni kl 18:00
Sted: Brakka

Ute og flyr i sommer

Flysesongen tar seg opp og ingenting er bedre enn å være i lufta. Om du har lyst til å delta på en langtur, eller heller vil henge med andere flyinteressert: Her er et par arrangement i sommer som kan være gøy å delta i

12.-16. juli skal en gruppe fra klubben på langtur
12.-14. juli er det 6. Cessna Treffen i Jena-Schöngleina (EDBJ)
15.-18. august er Luftsportuka på Starmoen

Om du har lyst til å bli med sammen med andere fra klubben, anbefales det til å møte til brakke-kaffe (lørdager og søndager kl. 11-15) og prate med andre medlemmer!

God flyging!

Møte med tårntjenesten ENTC, tirsdag 28 mai 2019

Tarjei Bakkelund fra tårnet i Tromsø ønsker møte med medlemmer i Tromsø Flyklubb og Tromsø Mikroflyklubb for å informere om mulige endringer i rutinene for vår aktivitet.

Tidspunkt for møtet er tirsdag 28 mai kl 19:00 på brakka.

Håper flest mulig kan møte.

←Older