Førstehjelpskurs, mandag 3. juni 2019

Tom Brien fra Norges Luftsportsforbund kommer til Tromsø for å holde førstehjelpskurs for medlemmene i Tromsø Flyklubb og Tromsø Mikroflyklubb.

Tid: Mandag 3. juni kl 18:00
Sted: Brakka

Ute og flyr i sommer

Flysesongen tar seg opp og ingenting er bedre enn å være i lufta. Om du har lyst til å delta på en langtur, eller heller vil henge med andere flyinteressert: Her er et par arrangement i sommer som kan være gøy å delta i

12.-16. juli skal en gruppe fra klubben på langtur
12.-14. juli er det 6. Cessna Treffen i Jena-Schöngleina (EDBJ)
15.-18. august er Luftsportuka på Starmoen

Om du har lyst til å bli med sammen med andere fra klubben, anbefales det til å møte til brakke-kaffe (lørdager og søndager kl. 11-15) og prate med andre medlemmer!

God flyging!

Møte med tårntjenesten ENTC, tirsdag 28 mai 2019

Tarjei Bakkelund fra tårnet i Tromsø ønsker møte med medlemmer i Tromsø Flyklubb og Tromsø Mikroflyklubb for å informere om mulige endringer i rutinene for vår aktivitet.

Tidspunkt for møtet er tirsdag 28 mai kl 19:00 på brakka.

Håper flest mulig kan møte.

Invitasjon til grilling ved brakka, lørdag 1. juni 2019

Tromsø flyklubb skal fyre opp grillen og inviterer til sosialt samvær ved brakka. Om været tillater det blir det en uoffisiell landingskonkurranse blant medlemmene sammen med Mikroflyklubben tidligere på dagen.

Hva: Grilling på brakka
Når: lørdag, 1. juni, fra kl. 18
Kanskje: landingskonkurranse tidligere på dagen

—> PÅMELDING <—

Vel møtt!

Tromsø Flyklubb søker flyinstruktører

Vi er på jakt etter motiverte og dyktige instruktører med rettighet til å skole til PPL-A og LAPL-A.

Interessert?

Ta kontakt med skolesjef Kristian Bergesen på telefon 993 24 768 eller på e-post krberges@gmail.com
←Older